Xpert Clinics

Xpert Clinics Hand- en polszorg

Xpert Clinics Hand- en polszorg is opgericht in 2008 en biedt gespecialiseerde hand- en polszorg van hoge kwaliteit op 22 locaties in Nederland. Alle behandelingen bij Xpert Clinics Hand- en polszorg worden vergoed door de zorgverzekeraar. Wij bieden zorg voor handen en polsen voor veel voorkomende klachten, zoals duimbasisartrose of carpaal tunnel syndroom, maar ook voor zeldzame aandoeningen of complexe trauma’s.

Wil je meer weten over Xpert Clinics Hand- en Polszorg? Neem dan een kijkje op onze website: https://handpols.xpertclinics.nl/ 

Xpert Clinics Orthopedie

Bij Xpert Clinics Orthopedie zorgen we met aandacht. Een hartelijke ontvangst, een deskundige behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. Xpert Clinics Orthopedie is volledig gespecialiseerd in aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat: botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Onze artsen zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied. Samen met een team van verpleegkundigen en anesthesiologen zorgen wij ervoor dat de patiënt snel weer soepel en zonder pijn kan bewegen.

Wil je meer weten over Xpert Clinics Orthopedie? Neem dan een kijkje op onze website: https://orthopedie.xpertclinics.nl/ 

Xpert Clinics Proctologie

Bij Xpert Clinics Proctologie bieden wij totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Zonder wachtlijsten en vergoed door de zorgverzekeraar. Door de specialisatie kunnen we aantoonbare medische kwaliteit en een persoonlijke service bieden, waarbij wij uitgebreid aandacht hebben voor de patiënt.

Wil je meer weten over Xpert Clinics Proctologie? Neem dan een kijkje op onze website: https://proctologie.xpertclinics.nl/  

Xpert Clinics Oogzorg

Xpert Clinics Oogzorg is een moderne ZKN-gecertificeerde kliniek waar de patiënt en de kwaliteit van de zorg voorop staan. De kliniek is volop in ontwikkeling en we streven continue naar verbetering van de patiënttevredenheid. Binnen Xpert Clinics Oogzorg zijn wij een zelfstandig behandelcentrum waar wij oogheelkundige zorg leveren. Naast de gebruikelijke verzekerde zorg bieden wij ook niet-verzekerde zorg aan, zoals refractiechirurgie (laserbehandelingen, lensimplantaties) en ooglidcorrecties.

Xpert Clinics Oogzorg is in het najaar van 2009 opgericht als Oogkliniek Heuvelrug en is nu onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Wij staan voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving.

De kliniek heeft twee vestigingen: Zeist en Veenendaal. Onze ruime en moderne operatieafdeling is gevestigd in Zeist. De vestiging in Zeist beschikt ook over een eigen contactlens centrum. 

Wil je meer weten over Xpert Clinics Oogzorg? Neem dan een kijkje op onze website: https://oogzorg.xpertclinics.nl/ 

Xpert Clinics Revalidatie

Xpert Clinics Revalidatie is een zelfstandig behandelcentrum voor medisch-specialistische revalidatiezorg, waarbij we ons richten op het houdings- en bewegingsapparaat. Hier bieden wij zorg op maat aan patiënten met complexe schouder-, hand- en polsproblemen. Samen met de cliënt stemmen onze revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen een optimaal behandelprogramma af en zorgen wij ervoor dat de patiënt haar werk, sport of hobby weer zo goed mogelijk kan uitoefenen.

Wil je meer weten over Xpert Clinics Revalidatie? Neem dan een kijkje op onze website: https://revalidatie.xpertclinics.nl/