Xpert Handtherapie

Vacatures Xpert Handtherapie

20 vacature(s) gevonden

Werken bij Xpert Handtherapie

Wij denken dat handen de mooiste instrumenten zijn die je kunt bezitten. Ze geven ons autonomie en ze zorgen voor zelfredzaamheid. Voor velen is dit een vanzelfsprekend goed, voor anderen een allesbepalende droom. Bij Xpert Handtherapie werken we samen met collega’s, de wetenschap en de patiënt aan het verwezenlijken van deze droom; de droom dat iedereen de mooiste instrumenten kan inzetten om zelfstandig verder te kunnen.

Wie zijn wij?

Xpert Handtherapie heeft 29 vestigingen verspreid over Nederland. Wij bieden multidisciplinaire zorg door ergotherapeuten en fysiotherapeuten, specifiek gericht op de problematiek van de gehele bovenste extremiteit (schouder, elleboog, pols en hand).

Samenwerking

Wij werken intensief samen met de handchirurgen, orthopeden en revalidatieartsen van Xpert Clinics. Daarnaast zien we ook veel patiënten op verwijzing van specialisten uit ziekenhuizen, van huisartsen en via directe toegankelijkheid. Dit maakt het aanbod erg divers.

Wetenschap en innovatie

We zijn onderdeel van de Hand Wrist Study Group van het Erasmus MC. Xpert is dé grootste aanbieder van hand- en polszorg in Nederland en toonaangevend op het gebied van uitkomstmetingen in binnen- en buitenland. Naast wetenschappelijk onderzoek zetten wij onze data ook optimaal in tijdens de behandeling, voor en samen met de patiënt. Dat is volgens ons wat Value-Based Health Care moet zijn. Wij werken continu aan verbetering en vernieuwing van onze werkwijzen en behandelconcepten. Zorg op afstand via beeldbellen en online huiswerkoefeningen zijn daar onderdeel van. 

Kennismaking

Wil je meer weten over Xpert Handtherapie? Neem dan een kijkje op onze website: https://www.xperthandtherapie.nl/

Laat ons DNA jouw bloed ook sneller stromen en zou je een dagje mee willen lopen? Neem dan gerust contact op met Lieke Vermeltfoort, HR adviseur werving & selectie, via l.vermeltfoort@equipezorgbedrijven.nl of bel/whatsapp naar 06-15685237.