Eindhoven (Hoofdkantoor)

Onze afdelingen

Samen met de klinieken werken we keihard om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook achter de schermen. Op het hoofdkantoor werken onze specialisten van het Informatiecentrum, Finance, Directie Secretariaat, Kwaliteit & Veiligheid, Marketing & Communicatie, ICT, Directie, PMO en HR. We staan in verbinding met de klinieken, waarbij de cliënt onze hoogste prioriteit heeft. Samen maken we de zorg voor hen slimmer, beter en vriendelijker.

Locatie

Ons hoofdkantoor is nabij de A2/ N2 en bevind zich in het prachtige kantoorpand “De Luchtruim” waarbij er gratis parkeermogelijkheden zijn.

Bekijk op Google Maps

Werken op het hoofdkantoor

Kristel werkt op het hoofdkantoor in Eindhoven als Teamleider Finance. Ze is verantwoordelijk voor een team dat zich bezighoudt met de juistheid en volledigheid van de financiële transacties binnen het bedrijf.

Lees meer

Werken op het hoofdkantoor

Inge Kuijpers werkt bij het informatiecentrum op het hoofdkantoor als Medisch Medewerkster Informatiecentrum. Zij heeft diverse taken, waarbij zij bijvoorbeeld medische vragen beantwoord via de telefoon en e-mail.

Lees meer