Over Ons

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde focusklinieken, op inmiddels meer dan 40 locaties, gevestigd door heel Nederland en we groeien nog steeds. 

Wij hebben ruim 1000 medewerkers die zich, in samenwerking met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers, inzetten voor slimmere, betere en vriendelijkere zorg. We werken met korte lijnen, kleine teams en er is een informele sfeer waarbinnen aandacht is voor de medewerker. 

Onze medewerkers identificeren zich binnen hun werkzaamheden met onze kernwaarden: 

  1. We verrassen in stijl en aandacht.
  2. We werken professioneel en accountable.
  3. We zijn trots en integer.

Onze merken zorgen voor de juiste verzekerde en niet-verzekerde zorg, op het juiste moment, op de juiste plaats. Wij kennen geen lange wachttijden en hebben korte doorlooptijden, bieden uitgebreide voorlichting en is er veel aandacht voor goede nazorg.

Wat maakt ons uniek?

State of the Art omgeving

Zodra je één van onze klinieken binnenstapt ervaar je de hoogwaardige hospitality en de prachtige ambiance op de meest centraal gelegen locaties. We werken met de modernste apparatuur en nieuwste geavanceerde technieken. Dit geeft alle ingrediënten om het werk naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren.

Werk-privé balans

Doordat we planbare zorg leveren geeft jou dit de mogelijkheid om op reguliere werktijden te werken en de weekenden vrij te hebben. Daarbij werken we in kleinere teams in een informele setting en vinden we jouw duurzame inzetbaarheid belangrijk. Hiermee bieden wij je een goede basis voor een gezonde werk-privé balans.

Ontwikkeling en groei

Met onze Equipe Academy kan jij je blijven ontwikkelen. Zo kan je onder andere werken aan je kwalificaties voor Bevoegd & Bekwaam en jezelf, ten aanzien van de voorbehouden handelingen, uitdagen met het ruime aanbod van verschillende online trainingen van GoodHabitz.

Aandacht voor de medewerker

Wij zijn van mening dat het werken bij onze organisatie ook bij moet dragen aan het persoonlijke geluk en de groei van onze medewerkers. Om deze reden vinden wij het belangrijk om te weten wat zij vinden van en denken over de organisatie, de werkzaamheden en andere werk gerelateerde zaken. Middels een medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO) maken wij dit structureel inzichtelijk, zodat we ook adequater en gerichter kunnen werken aan de tevredenheid van onze medewerkers.

Onze regio's

Onze meer dan 30 locaties zijn ingedeeld in een aantal regio's:

Amsterdam Rotterdam Enschede Velp Eindhoven Eindhoven (Hoofdkantoor) Xpert Handtherapie  Zeist (Oogzorg)