Velthuis kliniek 25 jaar

Op welke vestiging van Velthuis kliniek je ook komt, onze secretaresses en consulentes zorgen voor een gastvrij onthaal. Zij zijn niet alleen het eerste aanspreekpunt, maar vaak ook de vertrouwenspersoon voor cliënten. Met een opgeruimd humeur en een vrolijke lach zorgen zij ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Anneke Neervens

Secretaresse Anneke Neervens was erbij vanaf het allereerste begin. En na 25 jaar kan ze zich nog steeds geen leukere baan voorstellen. “Op 1 oktober 1994 ben ik begonnen als secretaresse bij Velthuis kliniek. Peter Velthuis was als dermatoloog gespecialiseerd in laserbehandelingen. Tatoeages verwijderen, dat was toen hét ding. Maar ook pigmentvlekken en rimpels behandelden we met laser. Die eerste cliënten waren vaak dames op leeftijd maar in de loop der jaren heb ik ze steeds jonger zien worden. En tegenwoordig zien we ook heel veel mannen in de kliniek.

Als secretaresse heb ik altijd rechtstreeks contact met cliënten. Om ze op hun gemak te stellen als ze binnenkomen en na een behandeling zo blij te zien vertrekken, dat is het allerleukste wat er is. Ik ben trots op wat ik voor de kliniek heb betekend. Maar het einde komt in zicht. Nog 3,5 jaar, dan word ik 67 en zit het er voor mij op. Ik zal het missen, Velthuis kliniek voelt toch een beetje als mijn kindje…”