(Hand)fysiotherapeut

Wie ben je en welke functie heb je bij Xpert Handtherapie?

Mijn naam is Tim Wolters en sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Tijdens mijn opleiding Handtherapie werd mijn interesse voor hand- en polsproblematiek gewekt. Hierom ben ik begin 2016 als handfysiotherapeut gestart voor toen nog HNL en nu Xpert Handtherapie, een keuze waar ik nog altijd erg blij mee ben. Mijn eerste werklocatie was Almere en sinds 2017 is Lelystad hierbij gekomen. Tevens ben ik werkzaam als spreekuur ondersteuner en sinds een jaar werkzaam als regio coördinator van mijn vestigingen.

Hoe ziet voor jou een werkdag bij Xpert Handtherapie eruit?  

Mijn werkdagen zijn heel afwisselend. Zo zijn er dagen waar ik volledig patiëntenzorg draai, maar ook dagen waar ik voornamelijk fungeer als spreekuur ondersteuner of meer mijn managementtaken uitvoer. Daarnaast ben ik afwisselend op locatie Almere of Lelystad werkzaam. De afwisseling van werkzaamheden en locaties vind ik erg fijn om zo extra gemotiveerd te blijven. Het team Almere/Lelystad bestaat uit 1 team van 6 therapeuten welke vrijwel allen op beide locaties werkzaam zijn. 

Waarom werk jij bij Xpert Handtherapie?  

Als medewerker vind ik het belangrijk dat een werkgever kijkt naar de werksfeer en tevredenheid van medewerker. Dit zorgt ervoor dat een team goed functioneert. Zeker de laatste jaren wordt hier steeds actiever aandacht aan besteedt. Het is prettig dat er een open sfeer heerst binnen het bedrijf/team en collega’s bereid zijn om elkaar te helpen. Dit ervaar ik echt als een groot pluspunt binnen onze organisatie. 

"De open sfeer en onderlinge bereidheid zijn een groot pluspunt van de organisatie."

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  

Het allerleukste van mijn werk vind ik de specialistische kennis en ervaring die aanwezig is binnen het bedrijf. Indien je ervoor openstaat kan je jezelf echt ontwikkelen tot specialist van de bovenste extremiteit. De nauwe contacten en samenwerking met collega’s en artsen is iets wat ik voorheen nooit als mogelijk zag of als zodanig ervaren heb. Dit alles zorgt ervoor dat ik het gevoel heb patiënten zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen en ik ook daadwerkelijk iets kan toevoegen met mijn behandeling.