(Hand)fysiotherapeut

Wie ben je en welke functie heb je bij Xpert Handtherapie?

Ik ben Simone Huis in ’t Veld-Dankers, 30 jaar oud en woon in Eindhoven met mijn man en dochter. Ik werk bijna 7 jaar bij dit bedrijf en ben (hand)fysiotherapeut op de twee locaties in Eindhoven. Naast mijn gewone werkzaamheden als fysiotherapeut zit ik in de OR, maak echo’s en ondersteun het spreekuur van de plastisch chirurg.

Hoe ziet voor jou een werkdag bij Xpert Handtherapie eruit?  

Mijn werkdag is van 8.00-18.00u, maar is elke dag anders. De ene dag maak ik in de ochtend echo’s en in de middag behandel ik patiënten als fysiotherapeut. Waarbij de andere dag ik het spreekuur van de plastisch chirurg ondersteun en daarna in de auto stap om te overleggen met de OR, samen met collega’s uit het gehele land. 

Waarom werk jij bij Xpert Handtherapie?  

De reden dat ik hier werk is de leuke en gezellige omgang met collega’s, de fijne werkplek en de goede samenwerking tussen handtherapeuten en chirurgen om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. 

"Vele handen maken licht werk"

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  

Ik werk bij dit bedrijf, omdat ik het leuk vind om specialistisch werk te doen, waarbij je veel kan betekenen voor de patiënt. Handen zijn belangrijk in werk en dagelijks leven en wanneer je dit niet optimaal kan gebruiken is de patiënt hierdoor vaak heel beperkt. Een bijdrage leveren aan de handfunctie terugkrijgen en dus hun leven weer op de rit krijgen, is waarom ik mijn werk leuk vind.