Huidtherapeute/ Coördinator

Wie ben je en welke functie heb je bij Equipe Zorgbedrijven?

Ik ben Marron Wassink, huidtherapeute en coördinator van de polikliniek van Velp, Apeldoorn en Nijmegen. Ik ben begonnen als stagiaire huidtherapie bij de Middellaan kliniek. Hier heb ik uiteindelijk een vaste aanstelling gekregen in 2002. In 2008 is de Middellaan kliniek overgenomen door Velthuis kliniek. In de loop der jaren ben ik naast huidtherapie ook ander taken gaan doen zoals bestellingen, zorgen voor een optimale kwaliteit op de vestiging etc. Nu 19 jaar verder ben ik de coördinator van de vestiging.

Hoe ziet voor jou een werkdag bij Equipe Zorgbedrijven eruit?  

Ik begin mijn dag vaak rond 8:30 uur. Dan neem ik vaak even kort met het team de dag door. Het team bestaat uit een aantal secretaresses, consulenten en verpleegkundigen. Hierna kan het zijn dat ik coördinerende taken ga uitvoeren of dat ik een huidtherapie dag heb. Daarnaast heb ik ook vaak vergaderingen met de verschillende teams binnen Equipe Zorgbedrijven. Deze worden vaak overdag gepland maar ook soms in het begin van de avond. Ik probeer mijn dag vaak af te ronden rond 17:00 -17:30u. 

Waarom werk jij bij Equipe?  

Voor de vestiging Velp, Apeldoorn en Nijmegen hebben we een klein hecht team. We hebben samen daar waar het kan veel lol en we delen lief en leed. Het team staat klaar daar waar je ze nodig hebt en samen zorgen wij ervoor dat wij Equipe Zorgbedrijven zijn. 

"Wacht niet op een goede dag, zorg dat het er een wordt."

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  

Het allerleukste aan mijn baan is dat geen dag hetzelfde is. Door de afwisselende taken die ik heb blijft het voor mij iedere dag een leuke uitdaging. Zo kan ik bezig zijn met de agenda planning om vervolgens een collega te vervangen wegens ziekte. Daarnaast kan ik me zelf verder ontwikkelen en leer ik nog iedere dag bij.