Medisch Medewerkster Informatiecentrum

Wie ben je en welke functie heb je bij Equipe Zorgbedrijven?

Mijn naam is Inge Kuijpers, 34 jaar. Mijn functie is Medisch Medewerkster Informatiecentrum en ik ben sinds september 2016 werkzaam bij Equipe Zorgbedrijven. Naast mijn baan ben ik op dit moment bezig met een opleiding tot fysiotherapeut. In mijn vrije tijd kook ik graag voor familie en vrienden en ben ik creatief bezig. Daarnaast zwem, fiets en wandel ik graag.

Hoe ziet voor jou een werkdag bij Equipe Zorgbedrijven eruit?  

Mijn werkdag begint met het pakken van een kop thee en daarna maak ik een praatje met mijn collega's. Vervolgens log ik in en lees ik mijn mail/taken. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, ik beantwoord verschillende medische vragen die worden gesteld per telefoon en e-mail. Daarnaast bellen we de cliënten postoperatief na om te vragen hoe het gaat. Het informatiecentrum telt +/- 42 collega’s waarvan 6 medisch medewerkers. 

Waarom werk jij bij Equipe?  

Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier! Equipe Zorgbedrijven is een fijn bedrijf waarin veel ontwikkeling gaande is, wat het interessant maar vooral leuk maakt om voor te werken. Ik werk in een team met fijne collega's, waarbij ook plaats is voor een grapje op zijn tijd. Om de kwaliteit te waarborgen, overleggen we bij twijfel over de casussen die we behandelen, zodat we goede zorg kunnen leveren aan cliënten.

"Zorg verleen je vanuit je hart, behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden."

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  

Ik vind het belangrijk dat de informatie die gegeven wordt, duidelijk en juist is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je de tijd neemt om naar de cliënt te luisteren, zodat deze zich gehoord voelt, gerust te stellen is en aan het eind van het gesprek kan zeggen "dank u voor dit gesprek, u heeft me goed geholpen/gerustgesteld!''.  Daar doe ik het voor! Dat geeft mij energie!