Senior Recovery Verpleegkundige

Wie ben je en welke functie heb je bij Equipe Zorgbedrijven?

Mijn naam is Gineke Willemse, ben 49 jaar en werk al ruim 13 jaar bij Equipe Rotterdam! Na jaren te hebben gewerkt als allround verpleegkundige en consulente heb ik in 2018 de recovery opleiding mogen doen. Sinds de overstap naar het nieuwe pand werk ik alleen nog op de recovery. Inmiddels ben ik bijna een jaar nu ook Senior. Een ontzettend leuke uitdaging weer voor mij!

Hoe ziet voor jou een werkdag bij Equipe Zorgbedrijven eruit?

Ik werk 28 uur per week, waarvan ik gemiddeld 3 dagen volledig meewerk op de recovery, waar we hard werken. De overige tijd besteed ik aan mijn Senior taken; roosteren, weeklijsten maken, dingen regelen, meedenken en verbeteringen op de werkvloer doorvoeren in overleg met de coördinator. Ik haal er veel voldoening uit en vind de combinatie van de functie heel prettig. 

Waarom werk jij bij Equipe?

Equipe is voor mij de ideale werkgever, ik heb zoveel kansen gekregen, mocht altijd veel meedenken en ik heb zelfs open dagen mogen organiseren. Heel leerzaam en leuk! Daarbij hebben we in Rotterdam een ontzettend hecht en gezellig team op de recovery. Er wordt echt hard gewerkt, maar ook ontzettend veel gelachen en er is oprechte interesse in elkaar. Een heel prettige omgeving voor mij om goed te kunnen presteren. 

"Goede sfeer op het werk zorgt voor betere zorg!"

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Ik ga eigenlijk altijd met goede zin naar mijn werk. Voor mij is het allerbelangrijkste dat er een goede open sfeer is op de werkvloer, waar iedereen zich thuis voelt en mensen zich verbonden voelen met elkaar. Ik denk dat dat tot betere kwaliteit van zorg leidt en iedereen zo het beste uit zichzelf kan halen. Als Senior zie ik het ook als mijn taak hiervoor te zorgen en mensen in hun kracht te zetten door ze de ruimte en taken te geven. Natuurlijk hoop ik mezelf nog verder te kunnen ontplooien en ontwikkelen.