Teamleider OK

Wie ben je en welke functie heb je bij Equipe Zorgbedrijven?

Mijn naam is Gertine de Man en ik ben werkzaam in Amsterdam. Ik werk al meer dan 8 jaar voor Equipe Zorgbedrijven, waar ik via via terecht ben gekomen. Ik ben begonnen als operatieassistent, waarna ik senior operatieassistent werd met als aandachtspunt de orthopedie. Per 1 september ben ik doorgegroeid en begin ik als teamleider OK van de chirurgie en logistiek in Amsterdam. Dit in een duobaan met mijn collega Monique.

Hoe ziet voor jou een werkdag bij Equipe Zorgbedrijven eruit?  

Mijn werkdag begint met het zien van mijn leuke collega’s. We werken in een klein team en werken nauw samen met de anesthesie, recovery en de specialisten. Daardoor kennen we elkaar heel goed. Mijn werk bestaat voor een groot deel uit trouble shooting en benodigdheden regelen met firma’s. Hierdoor spreek ik heel veel verschillende mensen. Erg leuk! Soms sta ik zelf nog op de OK, wat vaak een feestje is! 

"Werk vandaag aan je plezier!"

Waarom werk jij bij Equipe?  

Ik werk in een heel leuk team. Equipe heeft voor mij veel meegedacht op het gebied van doorgroei op momenten dat ik meer uitdaging zocht. Equipe is gegroeid en ik groei een beetje mee. Hierdoor ben ik altijd met veel plezier gebleven bij Equipe en begin ik ook nu weer aan een nieuwe uitdaging. 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  

Het leukste aan mijn werk is dat we met elkaar een zo goed mogelijk resultaat willen behalen. Iedereen zet zich hiervoor op zijn eigen manier in. Daarbij gaan we informeel met elkaar om en dat maakt de samenwerking met andere disciplines en industrie erg leuk voor mij.